Ängelholms kommunvapen Ängelholms kommunvapen

Verktygsmeny

Hjälp

Sök på webbplatsen

Chatta med oss

Hej, vill du ha hjälp?Chatten öppnas i nytt fönster i din webbläsare

Texten i chatten sparas och blir en allmän handling som vem som helst kan begära att få läsa.

Regler och villkor för chatten

Fritidshem

Fritidshem kan erbjudas för barn i årkurs F - 6.  Fritidshem erbjuds barn vars föräldrar förvärvsarbetar, studerar, arbetssökande eller till följd av barnets eget behov.

Fritidshemmets och Fritidsklubbens uppgift är att genom pedagogisk verksamhet komplettera skolan, erbjuda barn en meningsfull fritid och stöd i utvecklingen. Verksamheten bygger på insiktien att varje barns utveckling och lärande är oupplösligt förenat med dess emotionella, sociala och fysiska välbefinnande.

Fritidshemmen är ett viktigt komplement till skolan för att skapa mångsidighet, helhet och kontinuitet i barnens utveckling och lärande.

Fritidshemmen i Ängelholms kommun har öppet vardagar mellan klockan 06:30 -18:00.

På Villanskolan, finns även det flexibla fritidshemmet Månskenet, som är öppet 365 dagar om året på obekväma arbetstider när de övriga verksamheterna är stängda;

Vardagar: 06.00 – 06.30 samt 18.00 – 22.00
Lördagar, söndagar, helgdagar: 06.00 – 22.00

Här finns en karta över fritidshem.

Sidan uppdaterad den 19 oktober 2011.

Allmän information

Om Ängelholm

Åsikten är till för synpunkter om till exempel den kommunala servicen, för beröm och för förslag på hur Ängelholms kommun kan bli bättre.

 

Felanmälan - Anmäl fel och faror på kommunala anläggningar, till exempel ett potthål i gatan eller en trasig gunga på en lekplats.

Visste du att Kenny Jönsson kommer från Ängelholm?