Information om politiska beslut

Kommunfullmäktige
Kommunfullmäktige sammanträder vanligtvis en gång i månaden. Du är välkommen att närvara vid mötena som hålls i Stadsbiblioteket i Ängelholm. Du kan också följa mötena via webb-tv här på engelholm.se. Kommunfullmäktiges protokoll publiceras under länken Möten och protokoll här till höger.

Mer information om kommunfullmäktige hittar du här.

Kommunstyrelsen
Kommunstyrelsen sammanträder två dagar i månaden. Ett sammanträde varar hela dagen, och är uppdelat i arbetsgruppssammanträde på förmiddagen, gemensam föredragning av ärenden från förvaltningen samt beslut på eftermiddagen.

Mer information om kommunstyrelsen hittar du här.

Övriga nämnder
Övriga nämnders protokoll finns under länken Möten och protokoll här till höger.

Sidan uppdaterad den 21 juli 2014.

Aktuella arbeten

Visste du att din kommunala energi- och klimatrådgivare kan ge oberoende råd om olika uppvärmningssystem?