Informationsmaterial

Här samlar vi ett urval av det kommunövergripande informationsmaterial som finns.

Nyinflyttad 2017
 Nyinflyttad
Tidning som skickas till nyinflyttade i kommunen. Tidningen produceras av Ängelholms kommun i samarbete med Storstadspress AB. Ängelholms kommun ansvarar för det redaktionella innehållet och Storstadspress AB ansvarar för teknisk produktion, försäljning av annonsplatser, adressering och distribution.

Övrigt informationsmaterial
Här till höger finns ett urval av övrigt informationsmaterial.

Sidan uppdaterad den 10 mars 2014.

Åsikten är till för synpunkter om till exempel den kommunala servicen, för beröm och för förslag på hur Ängelholms kommun kan bli bättre.

Felanmälan - Anmäl fel och faror på kommunala anläggningar, till exempel ett potthål i gatan eller en trasig gunga på en lekplats.

Visste du att man kan paddla kanot mitt i centrala Ängelholm?