Varning för bluffakturor

OBS! Arkiverad nyhet

Infomationen kan vara inaktuell. För senaste nyheterna se vår aktuella Nyhetslista.

05 augusti 2009

Falsk sotningsfaktura

Räddningstjänsten i Ängelholm vill varna för ett företag som skickar bluffakturor för sotningstjänst. Företaget heter AL Erna Sotningskonsult och en sökning på internet visar på andra liknande fall i Sverige. I Ängelholms kommun är det en pizzeria som råkade ut för en skickligt gjord, men dock falsk faktura.

Var alltså uppmärksam på fakturor, speciellt under sommarperioden! Det är ofta då som bedragare är i farten. Och även om beloppen kan tyckas små, så jobbar man ju enligt "många bäckar små"-principen.

Sidan uppdaterad den 5 augusti 2009.

Åsikten är till för synpunkter om till exempel den kommunala servicen, för beröm och för förslag på hur Ängelholms kommun kan bli bättre.

Felanmälan - Anmäl fel och faror på kommunala anläggningar, till exempel ett potthål i gatan eller en trasig gunga på en lekplats.

Visste du att Jill Johnson hade den största publiken under jubileumsåret? (över 5000 st)